0

سبک زندگی

خوش آمدید!

تالار گفتگوی جواب اینجا محلی برای آگاهی، گفتگو و تبادل نظر میان کسب و کارهاست تا حرف ها گفته شود و ایده ها پرداخته شود. این تالار درباره بهترین محتوا و ایده های جدید سبک زندگی گفتگو می کند و آنها را به اشتراک می گذارد و پروفایل حرفه ای شما را ایجاد می کند.

0

آموزش تهیه شیرینی سنتی مارمالادی خانگی برای عید نوروز

شیرینی سنتی مارمالادی

طرز تهیه ی شیرینی مارمالادی به عنوان یکی از شیرینی ها مناسبتی و سنتی ایرانی برای پذیرایی به صورت مرحله به مرحله را در این بخش از آشپزخانه نمناک مشاهده می کنید.

شیرینی مارمالادی مارا به یاد خانه ی مادربزرگ می اندازد. ظرف شیرینی سفره ی هفت سین خانه ی مادربزرگ با رنگهای جیغ مارمالادهای روی شیرینی ها که ما را جذب خود می کرد.طرز تهیه شیرینی مارمالادی

مواد لازم :

کره نرم و خرد شده 185 گرم
 وانیل                         1/4 قاشق چایخوری
 شکر                        165 گرم
 زرده تخم مرغ        2 عدد
پودر بادام             61 گرم یا نصف پیمانه
آرد                     225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی سنتی مارمالادی خانگی برای عید نوروز :

 فر را با حرارت 161 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

  از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

  با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

  مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

  شیرینی ها را به مدت 21 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه شیرینی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .

طرز تهیه شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تصویر پروفایل
انصراف

پاسخ شما

لطفاً یک پاسخ اساسی بدهید. اگر خواستید که در مورد سوال و یا پاسخ نظر بدهید، کافیست از ابزار نظردهی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که شما می توانید همیشه پاسخ های خود را اصلاح کنید - نیازی نیست یک سوال را دو بار پاسخ دهید. لطفاً رأی بدهید - این کار کمک می کند تا بهترین سوال و جوابها را انتخاب کنید!