سلام
واقعیتش من یه دستکش ساق بلند چرم قرمز دارم پسرعموم از انگلیس واسم آورده به نظرتون با توجه به شرایط کرونا و پوشیدن دستکش خوبه که من الان این دستکشو بپوشم و عیدم همینطور؟
یا به نظرتون فقط مختص زمستونه؟
سلام
واقعیتش من یه دستکش ساق بلند چرم قرمز دارم پسرعموم از انگلیس واسم آورده به نظرتون با توجه به شرایط کرونا و پوشیدن دستکش خوبه که من الان این دستکشو بپوشم و عیدم همینطور؟
یا به نظرتون فقط مختص زمستونه؟
استفاده از اینجور دستکشا هم دردسر زیاد داره و هم خطرناکه، چون زمانی که به منزل و محل کار می رسید باید دستاتونو کامل ضدعفونی کنید، وقتی از دستکش های لاتکس و یکبار مصرف استفاده می کنید زمانی که به مقصد میرسید کافیه دستکشو بندازید سطل زباله و با خیال راحت به کارتون برسید، چون این نوع دستکش ها هیچ منافضی ندارنو دستتون کاملا تمیز هستش.
برای خرید دستکش لاتکس می تونید به لینک زیر برید:
https://bit.ly/2YLkuSG
این جور دستکشا پر از منفذ هستن. هرچند که سایر دستکشای پلاستیکی هم منافذی دارن ولی خب کارایی بهتری دارن . جنگ یه قانون زیبا داره که میگه: اگه نمیتونی جلوی دشمنت رو خارج از قصرت بگیری، پس بزار وارد قصر بشه و نابودش کن!
بنظر من بجای اینکه خیلی روی دستکش و ماسک مانور بدیم، بهتره که با خوردن مواد مغذی و مفید ،سیستم ایمنی بدنمون رو تقویت کنیم که توان مقابلش با ویروس بیشتر بشه.